Økologisk Naturlig Lakrisstang - uten Matrin, Glycyrrhizinsyre 4,8%
Alle våre stenger er laget med den beste lakrisen fra Himalayas fot, høstet og håndplukket for å unngå risiko for okratoksin, e-coli og salmonella, med en kontrollert fuktighetsgrad på under 10%.
Kuttet på forespørsel, tilbyr vi forskjellige kutt i henhold til dine behov.
*Vi har utviklet en rakesmaskin i samarbeid med vår leverandør. Denne mekaniske rake teknikken gjør at vi kan unngå alle bakterielle kontaminasjoner (escherichia coli, salmonella…) som oppstår under manuell raking.
Raking er handlingen av å fjerne huden fra lakrisroten. Denne prosessen gir en unik og sterk aroma til lakrisen. I løpet av dette trinnet mister lakrisen mer enn 50% av sin vekt.
Fordeler med dette produktet:
Glycyrrhizinsyreinnhold, 4,5% til 5,5% HPLC-metode
Kraftig, anisaktig, jordaktig smak
Rå utseende
uten matrine, analyse Phytocontrol Frankrike